AMZS Idealna linija na Vranskem, Madžarskem, v Krškem in na radizelski progi

Deseta oddaja sezone 2021 poroča o speedwayu, motokrosu, trialu, minimotu, minigp-ju, skuterjih in cestno hitrostnem motociklizmu.


AMZS Idealna linija tokrat o podrobnostih dveh speedway dirk svetovnega prvenstva, na katerih je vozil tudi Matej Žagar. V Krškem so vozili tretjo dirko odprtega državnega prvenstva Slovenije, Slovaške in Madžarske v speedwayu, dobil pa jo je Matic Ivačič. Voznice in vozniki triala so na Vranskem opravili s tretjo dirko državnega prvenstva v trialu, na poligonu AMZS Centra varne vožnje pa so v dveh dneh vozili dve preizkušnji za točke državnega prvenstva v minimotu, minigpju in za skuterje. Motokrosisti so po poletnem premoru spet vozili na radizelski progi, cestno hitrostni motociklisti z licencami AMZS pa so se merili na dirkališču Pannonia Ring na Madžarskem. Kako so se posamezne preizkušnje razpletle, izveste v deseti oddaji v letu 2021.

Vabljeni k ogledu! 

 

Ključne besede


Matej ŽagarAMZSmotokrosminimotoskutertrialMatic Ivačičdržavno prvenstvospeedwaycestno hitrostni motociklizemsvetovno prvenstvolicencaminigp