AMZS Idealna linija v Krškem in o motokros preizkušnji svetovnega prvenstva v Matterley Basinu

Šesta oddaja sezone 2021 poroča o VN Velike Britanije v motokrosu in o tretji preizkušnji za točke državnega prvenstva v minimotu, minigpju in za skuterje ter dirki pokalnega prvenstva v supermotu.


AMZS Idealna linija je tokrat pod drobnogled vzela drugo dirko svetovnega prvenstva v motokrosu, ki je bila na jugu Anglije v Matterley Basinu. Tim Gajser je v razredu MXGP poskrbel za eno najbolj razburljivih voženj na dirkah najvišjega ranga. V drugi vožnji dneva na VN Velike Britanije je namreč šele v zadnjem krogu uspel streti tekmece. Ciljno črto je prečkal prvi, skupno na dirki pa je bil drugi. Do novih točk svetovnega prvenstva v razredu MX2 se je pripeljal tudi Jan Pancar. Oko kamere Idealne linije je spremljalo tudi napete in zelo razburljive boje slovenskih in hrvaških voznikov na dirki državnega prvenstva minimota, minigpja in skuterjev ter za pokalno prvenstvo supermota na stezi Raceland v Vrbini pri Krškem.

Vabljeni k ogledu!

Ključne besede


AMZSMXGPTim GajsermotokrossupermotominimotoskuterJan Pancardržavno prvenstvosvetovno prvenstvoMX2racelandminigppokalno prvenstvoIdealna linijaAMTK Koper

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

17

Priljubljenost članka

17

Shrani

Delite s prijatelji