Sprememba termina dirke državnega prvenstva mini cestno hitrostnega motociklizma

Zadnjo dirko sezone državnega prvenstva v minimotu, minigp-ju in za skuterje ter pokalno prvenstvo v supermotu bodo vozniki vozili 1. oktobra 2022.


AMZS obvešča vse voznice in voznike v mini cestno hitrostnem motociklizmu, da bo peta in hkrati zadnja dirka sezone, ki je bila predvidena v nedeljo, 2. oktobra 2022, izvedena dan prej. Prvotno je bilo predvideno, da bodo zadnjo preizkušnjo organizirali člani AKK Šempeter, a je prišlo do spremembe. Organizacijo dirke so prevzeli člani Društva GAS Vrtejba, ki bodo na poligonu v Vrtojbi v soboto, 1. oktobra 2022, sklenili sezono državnega prvenstva za tekmovalke in tekmovalce v minimotu, minigp-ju in skuterje, prav tako pa bodo potegnili črto tudi pod pokalno prvenstvo v supermotu. AMZS in organizator vse prosita za razumevanje z upanjem, da sprememba termina ne bo bistveno vplivala na udeležbo in uspešen zaključek sezone mini cestno hitrostnega motociklizma na dirkaškem poligonu tik ob meji z Italijo v Vrtojbi.

Oglas
Oglas

Za vse dodatne informacije in pojasnila vam je na sedežu AMZS, Dunajska cesta 128, Ljubljana, na voljo Luka Mežan, vodja področja avto-moto šport.

Oglas
Oglas

Ključne besede


AMZSsupermotominimotoskuterdržavno prvenstvoGAS Vrtejbakoledar dirklicencaminigppokalno prvenstvoAKK Šempetermini cestno hitrostni motociklizem

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji