Trial dirka državnega prvenstva iz Idrije prestavljena v Lukovico

V soboto, 22. oktobra 2022, je načrtovana peta dirka državnega prvenstva Slovenije v trialu, ki pa je iz Idrije prestavljena v Lukovico.


AMZS je po tehtnem premisleku skupaj z AMTK Koper, ki je organizator zadnje dirke sezone državnega prvenstva v trialu, preizkušnjo iz Idrije prestavil v Lukovico. Razlog za to je vremenska napoved, ki v primeru dežja v Idriji na progi Karbidovka, kjer so posamezne sekcije umeščene in postavljene v naravno okolje, praktično onemogoča prevoznost na zelo spolzki in s kamni pod listjem na gosto posejani podlagi. V Lukovici je izvedba tekmovanja možna tudi v dežju, zato se je organizator odločil, da dirko premesti na prizorišče, na katerem sta bili letos junija že izpeljani dve preizkušnji, ki sta šteli za točke državnega prvenstva Slovenije.

Mladi up slovenskega triala Lovro Setnikar dobro pozna poligon v Lukovici, kjer bo v soboto, 22. oktobra, zadnja dirka sezone državnega prvenstva v tej atraktivni motošportni panogi.

Organizator bo upošteval vse že poslane prijave, zato se vsem, ki so prijavo že oddali, ni potrebno na novo prijavljati. Vsi zainteresirani se še vedno lahko prijavijo na tekmovanje. V kolikor se tekmovanja ne morete udeležiti, vas prosimo, da čimprej pošljete odjavo s tekmovanja. Hvala vsem za razumevanje.

Ključne besede


AMZStrialdržavno prvenstvolicencaAMTK Koper

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

4

Priljubljenost članka

4

Shrani

Delite s prijatelji