Evropski pokal narodov letos odpovedan

FIM Evropa je sporočila, da je odpovedala letošnjo preizkušnjo evropskega pokala narodov, ki je bila načrtovana 15. oktobra.


FIM Evropa in glavni organizator motokros dirk Infront Moto Racing sta po tehtnem premisleku in dolgotrajnem razmišljanju odpovedala letošnje tekmovanje evropskega pokala narodov. Predviden termin je bil 15. oktober 2023. Zainteresirani športni javnosti sporočajo, da se bodo potrudili tekmovanje izpeljati naslednje leto in upajo, da bodo zanj našli perfekten teren in tudi ustrezen termin. Lani je v tem tekmovanju slovenska izbrana vrsta pod vodstvom selektorja Saša Kraglja v Španiji zasedla izvrstno četrto mesto in prijetno presenetili. Slovenski motokros so predstavljali in na progi Carlos Martinez Zorita Cerro Negro na obrobju mesta Talavera de la Reina, približno uro in pol vožnje z avtom jugovzhodno od Madrida, zelo pogumno zastopali Jan Pancar, Tilen Demšič, Lukas Osek in Rok Plestenjak.

Slovenska reprezentanca lani po osvojenem četrtem mestu (od leve): Rok Plestenjak, selektor Sašo Kragelj, Tilen Demšič, Jan Pancar in Lukas Osek.

 

Ključne besede


AMZSmotokrosodpovedlicencaevropski pokal narodovFIM EvropaInfront Moto Racingreprezentanca

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji