Idealna linija o zaključku svetovnega prvenstva v motokrosu, državnih prvakih v motokrosu in kartingu ter Pokalu narodov

V 17. oddaji Idealna linija poročamo o zaključku sezone svetovnega prvenstva v motokrosu v Matterley Basinu, zaključku državnega prvenstva v motokrosu in kartingu ter napovedujemo Pokal narodov v motokrosu, ki bo med 6. in 8. oktobrom v Erneeju, tja pa v dresih slovenske reprezentance potujejo Tim Gajser, Jan Pancar in Miha Bubnič.


AMZS Idealna linija v 17. oddaji poroča o zmagi Tima Gajserja na zaključku svetovnega prvenstva v motokrosu v Matterley Basinu. Na dirko za Veliko nagrado Velike Britanije je zasenčil tudi novega prvaka razreda MXGP, Jorgeja Prada. Na Otoku sta dirkala še Jan Pancar in Jaka Peklaj. Sklenilo se je tudi državno prvenstvo v motokrosu in kartingu. V Orehovi vasi niso uspeli izpeljati zadnje dirke prvenstva, odplaknile so jo slabe vremenske razmere. Dež pa ni oviral voznikov in voznic kartinga. Na razmočeni stezi AMZS Karting in motošportnega centra v Slovenji vas so okronali državne prvake v kartingu. V oddaji tudi o ciljih in željah slovenske motokros reprezentance na Pokalu narodov, ki bo v Erneeju med 6. in 8. oktobrom. Slovenske drese bodo nosili Gajser, Pancar in Miha Bubnič.

Vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


Tim GajsermotokrosJan PancarMiha BubničAMZS center kartinga in motošportaIdealna linijaPokal narodov

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

2

Priljubljenost članka

2

Shrani

Delite s prijatelji