#DameDirkajo: Predstavitev triala v Lukovici

Dekleta in dame, ki vas zanima motošport in dirkanje, vabljene na brezplačno predstavitveno vožnjo triala, ki bo v Lukovici v soboto, 23. marca, ob 13. uri. Izpolnite prijavnico.

Brezplačna predstavitev triala za ženske, ki je bila oktobra v Lukovici. Foto: Drago Juteršek
Brezplačna predstavitev triala za ženske, ki je bila oktobra v Lukovici. Foto: Drago Juteršek

Komisija za ženske v motošportu in slovenske trialistke vabijo dame na drugo brezplačno predstavitveno vožnjo triala, ki bo v soboto, 23. marca 2024, ob 13. uri v Lukovici, za poslopjem Avto Kveder.

Trialistke bodo pokazale, kako izgleda vožnja s trial motociklom, na kratko razložile principe vožnje in predstavile trial motocikel. Udeleženke se bodo razdelile v skupine in se lotile vožnje po poligonu s trial motocikli. Po zaključku voženj (15.00–16.00) sledi druženje.

Na voljo za uporabo bo nekaj trial motociklov. S seboj je treba prinesti motoristično čelado (tip ni pomemben), motoristične škornje ali visoke pohodne čevlje, udobne hlače, rokavice in zaščito za hrbet.

Število udeleženk je omejeno, zato pohitite s prijavo.

V primeru dežja bo dogodek odpovedan oz. prestavljen.

Podatki o udeleženki

Vaše osebne podatke bo Avto-moto zveza Slovenije uporabila za namen izvajanja dogodka. Vaše osebne podatke bomo v skladu z vašo privolitvijo obdelovali tudi za namen pošiljanja obvestil, ponudb, anket in e-novic. Če se odločite za prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja. Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da na elektronski naslov dpo@amzs.si pošljete ključno besedo "odjava". Vaše osebne podatke bomo za namen izvajanja dogodka hranili še pet let od zaključka dogodka, za namen obvestil, ponudb in anket pa do vašega preklica. Več o politiki zasebnosti

Privolim, da lahko Skupina AMZS zbira, shranjuje in uporablja (v nadaljevanju: obdeluje) moje osebne podatke.

Prikaži vse
Želim biti seznanjen s ponudbo

prek sporočil SMS/MMS, e-pošte, klasične pošte, klicev/videoklicev, multimedijskih platform, aplikacij, spletnih mest družbe in družbenih omrežij:

Pomagajte izboljšati storitve