Idealna linija #3: MXGP Trentino in trial v Kočevju

V tretji oddaji sezone boste izvedeli, kaj se je dogajalo na motokros dirki za VN Trentina in na preizkušnji mladih upov v Zaboku, na domačih tleh pa je bila na programu prva dirka državnega prvenstva v trialu, ki jo spremlja prav posebna zgodba.


Pozornost ljubiteljev motošporta je tokrat osredinjena na dirko svetovnega prvenstva v motokrosu, ki je potekala v Pietramurati. Na progi Ciclamino sta z licencama AMZS v razredu MXGP tekmovala Tim Gajser in Jan Pancar, ob progi pa so zanju huronsko navijali številni slovenski navijači, ki se jih tradicionalno največ zbere prav na dirki za VN Trentina. Mladi slovenski motokros upi so tekmovali na dirkah evropskega prvenstva razredov EMX 65 in EMX 85 v Zaboku na Hrvaškem. V kamnolomu Mozelj so člani AMD Kočevje organizirali uvodno preizkušnjo državnega prvenstva v trialu, na njej pa se je merilo tudi presenetljivo lepo število ženskih voznic, o katerih imamo prav posebno zgodbo.

Vabljeni k ogledu tretje oddaje sezone!

 

Ključne besede


AMZSMXGPmotokrostrialdržavno prvenstvosvetovno prvenstvolicencaIdealna linija

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

23

Priljubljenost članka

23

Shrani

Delite s prijatelji