Mladinska reprezentanca v motokrosu zavzeto trenira

Selektor Aleš Zajec fante pripravlja na svetovno mladinsko prvenstvo v motokrosu, ki bo konec julija v Grčiji.


Mladinska reprezentanca Slovenije v motokrosu pod vodstvom selektorja Aleša Zajca pili formo pred odhodom v Grčijo, ki se nezadržno bliža. Fantje so se znova zbrali na progi Boltija nad Litijo, kjer so opravili nov skupni trening. Tai Vidovič, Val Slavec in Luka Jurič bodo v Megalopolisu slovenske barve branili v razredu motorjev s prostornino do 65 kubičnih centimetrov, Žan Oven in Miha Vrh bosta vozila v razredu s prostornino motorjev do 85 kubičnih centimetrov, Tilen Demšič pa bo skušal čim bolje odpeljati v najmočnejši kategoriji na tekmovanju, in sicer v razredu s prostornino motorjev do 125 kubičnih centimetrov.

Opravili smo drugi skupni trening. Proga Boltija je bila vnovič odlično pripravljena. Vabilu se je odzval tudi Jaka Peklaj, ki je fantom podelil par nasvetov in napotkov ter jim zaželel uspešne nastope. Tokrat je bila vročina manjša in opravili smo lahko simulacijo kvalifikacij, ki nas čakajo v Grčiji. Fantje so zdravi in polni optimizma,

je strnil misli po treningu selektor Zajec, ki je tako lahko še bolj dobil vpogled v formo in pripravljenost fantov, s katerimi bo skušal 31. julija na 2021 postaviti rezultat, ki bi bil slovenskemu mladinskemu motokrosu v ostri mednarodni konkurenci v ponos. Zajec je dodal še zahvalo vsem na AMZS, Luki Mežanu, Simonu Lavrinu, sponzorjem ter vztrajnim staršem, ki podpirajo reprezentanco in skrbijo, da so fantje pravočasno na treningih.

Ključne besede


AMZSmotokrosJaka PeklajMiha VrhTilen DemšičŽan Ovenmladinsko svetovno prvenstvoAleš ZajecMX65MX85MX125Val SlavecTai VidovičLuka Juričreprezentanca

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

34

Priljubljenost članka

34

Shrani

Delite s prijatelji