AMZS Idealna linija na dirkah v Turčiji, Italiji, Idriji, Prilipah in v Slovenji vasi

Enajsta oddaja sezone 2021 poroča o motokrosu, trialu, enduru in Roza izzivu, ki ga je organizirala Komisija za ženske v motošportu.


AMZS Idealna linija o podrobnostih dveh preizkušenj svetovnega prvenstva v motokrosu, ki sta bili v Afyonkarahirarju, na katerih sta vozila tudi Tim Gajser in Jan Pancar. V Idriji se je končalo državno prvenstvo v trialu, člani AMD Brežice pa so na progi Prilipe pripravili peto dirko sezone za državno prvenstvo, medtem ko so mladi v kategorijah s prostornino motorjev do 65 in 85 kubičnih centimetrov vozili za evropsko prvenstvo jugozahodne cone. Slovenska reprezentanca se je drugič udeležila izjemno zahtevne preizkušnje Six Days Enduro, ki je potekala v Italiji, ženske v motošportu pa so se srečale v AMZS Centru kartinga in moto športa v Slovenji vasi, kjer so se pomerile v družabni karting dirki ter izmenjale izkušnje in si zadale smernice, ki jim bodo sledile v prihodnosti. Podrobno o vsem pa v enajsti oddaji sezone 2021.

Vabljeni k ogledu!

Ključne besede


AMZSmotokrosendurotrialdržavno prvenstvoevropsko prvenstvosvetovno prvenstvolicencareprezentanca

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

2

Priljubljenost članka

2

Shrani

Delite s prijatelji