V AMZS na voljo knjiga Čista desetka

V AMZS je mogoče kupiti in naročiti knjigo Slavka Jeriča Čista desetka, v kateri popisuje uspehe slovenskih športnikov, ki so zaznamovali minulo desetletje, tudi zgodbo svetovnega prvaka v motokrosu Tima Gajserja.


V AMZS članski točki na Dunajski 128 v Ljubljani je mogoče kupiti knjigo Slavka Jeriča Čista desetka, v kateri športni novinar, po izobrazbi sicer matematik in psiholog, prostor namenja tudi slovenskemu motokrosistu Timu Gajserju.

Ob nakupu knjige, ki stane 32,99 €, lahko člani AMZS izkoristijo vrednostni bon v višini 5 €. Knjigo je mogoče naročiti tudi na dom, in sicer po telefonu 01 530 5254 ali e-pošti clanstvo@amzs.si. V tem primeru naročnik krije stroške poštnine po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Športni novinar v Multimedijskem centru Radiotelevizije Slovenija in avtor enega najbolj poslušanih podkastov v Sloveniji Številke je v knjigi Čista desetka, ki je izšla pri založbi Mladinska knjiga, nanizal 50 športnih zgodb, ki so zaznamovale preteklo desetletje. Izjemnega športnika je prepoznal tudi v štirikratnem svetovnem prvaku v motokrosu Timu Gajserju.

Ključne besede


Tim GajsermotokrosknjigaSlavko JeričČista desetka

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

3

Priljubljenost članka

3

Shrani

Delite s prijatelji