V AMZS centrih na voljo biografija Andreja Jereba

Novice

Nekdanji voznik relija ter velik poznavalec dinamične in dirkaške vožnje Andrej Jereb v biografiji Moja linija, ki je že na voljo v izbranih AMZS centrih, povzema svoje življenje in kariero.


Najuspešnejši in najbolj prepoznaven slovenski avtomobilski športnik Andrej Jereb, ki v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem izvaja tečaje dinamične in dirkaške vožnje, z biografijo z naslovom Moja linija povzema svoje življenje in kariero, ki se je leta 2010 končala z največjim uspehom – uvrstitvijo v prvo deseterico slavnega relija Monte Carlo. To je prva izdana biografija avtomobilskega športnika v Sloveniji.

Člani AMZS imajo v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem do 30 % popusta na tečaj dinamične vožnje z Andrejem Jerebom. Vas zanima dirkaška izkušnja in triki reli voznikov? 

Namen knjige ni le povzemati športno pot, temveč knjigo ponuditi tudi kot navdih vsem mladim. Vsem tistim, ki jih nekaj v mladih letih v srce zadene kot puščica in jih prevzame, čemur se nato povsem predajo in v tem vidijo svoje življenjske sanje, poslanstvo in cilj. Prav na tak način sem se kot najstnik zaljubil v reli. Ko še nisem imel vozniškega izpita, sem prek poletnega dela v avtopralnici dobil denar za prve dirkaške rokavice in tekmovalna sedeža. Pri 19 letih sem kupil prvi dirkalni avtomobil in odpeljal prvi reli. 

Ta prva dirka je bila zanj osnovna izpolnitev sanj in od takrat naprej so bili vsi nastopi, odpeljane hitrostne preizkušnje in zmage le še nadgradnja iskrenih sanj preprostega fanta iz Izole. V svoji biografiji Jereb povzema kompleksnost relija, svoj intimni odnos do avtomobilskega športa, vzponov in padcev in rasti skozi kariero.

Knjiga je razdeljena v 14 poglavij, ki pa jih spremljajo še dodatni vmesni pogovori z njegovimi najbližjimi sodelavci. Tako člani najožje družine, nekdanjimi sovozniki, pokrovitelji in člani ekipe. Svojo zgodbo je Jereb napisal s pomočjo Gregorja Pavšiča, avtomobilističnega novinarja in avtorja slovenskih knjig o avtomobilskem športu Usodna Strast 1 in 2.

Biografija Andreja Jereba Moja linija je na voljo v naslednjih AMZS centrih: AMZS Center varne vožnje Vransko, AMZS Šola vožnje, AMZS Ljubljana Dunajska, AMZS Ljubljana Leskoškova, AMZS Kranj, AMZS Celje, AMZS Mariborin AMZS Koper.
Redna cena knjige je 20 € z DDV, člani AMZS pa imajo na nakup 25 % popusta, članska cena je tako 15 € z DDV.

Ključne besede


Center varne vožnje Vranskorelidinamična vožnjabiografijaknjigaAndrej Jereb

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

8

Priljubljenost članka

8

Shrani

Delite s prijatelji