Seminar za tehnične komisarje in pripravnike

Avto-moto zveza Slovenije organizira izobraževanje za tehnične komisarje in pripravnike v avto-moto športu.


AMZS v okviru izobraževanj pripravlja seminar, na katerega so vabljeni vsi, ki želijo na dirkah pod okriljem AMZS opravljati funkcijo tehničnega komisarja oziroma bodo v vlogah pripravnikov. Da bo tekmovalna sezona potekala, kot je zahtevano po pravilnikih in uradnih aktih AMZS, ki so usklajeni z Mednarodno motociklistično zvezo (FIM), morajo biti na vseh tekmovanjih pod okriljem AMZS jasno razdelane in razmejene tudi pristojnosti in odgovornosti tehničnih komisarjev.

Seminar za tehnične komisarje in pripravnike bo v četrtek 21. aprila 2022 ob 17. uri v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. Za vse morebitne dodatne informacije v zvezi z izvedbo seminarja se lahko obrnete na email naslov sport@amzs.si ali Luko Mežana, vodjo področja avto moto šport AMZS.

V okviru seminarja se bodo kandidati seznanili ter spoznali z vsemi aktivnostmi, ki so potrebne za opravljanje naloge tehničnega komisarja na dirkah in tekmovanjih pod okriljem AMZS v letu 2022.

Ključne besede


AMZSVranskoseminartehnični komisarpripravnik

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

5

Priljubljenost članka

5

Shrani

Delite s prijatelji