Izobraževanje za športne funkcionarje v cestno hitrostnem motociklizmu

AMZS organizira seminar za vse športne funkcionarje, ki bodo v tekmovalnem letu 2022 imeli vlogo pri izvedbi državnega prvenstva v cestno hitrostnem motociklizmu.


Komisija za cestno hitrostni motociklizem pri AMZS organizira seminar za vse, ki želijo v letu 2022 pridobiti funkcionarsko licenco v panogi cestno hitrostni motociklizem za leto 2022. Na izobraževanje so vabljeni vsi, ki želijo na dirkah v panogi cestno hitrostni motociklizem pod okriljem AMZS sodelovati v vlogi športnega funkcionarja, kot je zahtevano po pravilnikih in uradnih aktih AMZS, ki so usklajeni z Mednarodno motociklistično zvezo (FIM). Na vseh tekmovanjih pod okriljem AMZS so posamezne funkcije jasno razdelane in razmejene, zato bo izobraževanje dobrodošlo za osvežitev spomina in seznanitev z novostmi, ki zadevajo pristojnosti in odgovornosti športnih funkcionarjev na dirkah v panogi cestno hitrostni motociklizem.

Seminar za športne funkcionarje v cestno hitrostnem motociklizmu bo v sredo 11. maja 2022 ob 17. uri v konferenčni dvorani v kletnih prostorih sedeža AMZS na Dunajski cesti 128 v Ljubljani. Za vse dodatne informacije ali pojasnila se lahko obrnete na email naslov sport@amzs.si ali na Luko Mežana, vodjo področja avto-moto šport AMZS.

Vsi, ki želijo prisostvovati seminarju, ki je pogoj za pridobitev licence šprtnega funkcionarja v cestno hitrostnem motociklizmu, naj na navedeni datum in ob navedeni uri pridejo na sedež AMZS, kjer bodo dobili vsa potrebna navodila in informacije o poteku in izvedbi seminarja.

Ključne besede


AMZSizobraževanjecestno hitrostni motociklizemlicencaseminarfunkcionarska licenca

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji