AMZS Idealna linija o motokrosu, kartingu, trialu in esktremnem vzdržljivostnem motociklizmu

Šesta oddaja v letu 2022 o podrobnostih dirk svetovnega prvenstva v motokrosu in ekstremnem vzdržljivostnem motociklizmu ter preizkušnji državnega prvenstva v trialu in tekmovanju FIA Academy Trophy v kartingu.


AMZS Idealna linija vas bo v šesti oddaji v letu 2022 bo prevzela s podrobnostmi osme dirke sezone svetovnega prvenstva v motokrosu, ki je bila na Sardiniji in na kateri je Tim Gajser zaradi viroze s skrajnimi močmi opravil obe vožnji v razredu MXGP. V šibkejšem razredu MX2 je vozil tudi Jan Pancar. Belgijski Genk je gostil prvo dirko FIA Karting Academy Trophy, na kateri je za imenitno uvrstitev poskrbel Aleksandar Bogunović. Naravno okolje Zlatibora, Tare in Mokre Gore je bilo prizorišče druge dirke sezone svetovnega prvenstva v ekstremnem vzdržljivostnem motociklizmu, na kateri je s petim mestom v kategoriji Junior prijetno presenetil Ali Al Hiasat. AMD Kočevje je v kamnolomu Mozelj pripravilo prvo dirko sezone državnega prvenstva v trialu, ki jo je po svoje začinilo tudi vreme. Podrobnosti o vsem vas čakajo v šesti oddaji sezone!

Vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


AMZSMXGPTim GajsermotokroskartingtrialJan PancarAleksandar Bogunovićdržavno prvenstvosvetovno prvenstvoMX2FIA Academy TrophylicencaAli Al Hiasatekstremni enduro

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

6

Priljubljenost članka

6

Shrani

Delite s prijatelji