AMD Krško v boj za vrh

V nedeljo, 4. septembra 2022, bo na stadionu Matije Gubca v Krškem domača speedway vrsta vozila dirko v okviru češkega prvenstva.


Speedway moštvo AMD Krško v postavi Nick Škorja, Denis Štojs, Miran Praznik in Anže Grmek bo vozilo dirko 3. kroga prve lige Češke v speedwayu. Glavni adut Posavcev bo najbrž Škorja, ki niza dobre rezultate na mednarodnih in ligaških dirkah. V poljskem prvenstvu je s klubom iz Vroclava zasedel končno 3. mesto v Ekstraligi U24 in bo zdaj dobro formo zagotovo skušal potrditi še pred domačim občinstvom. Po dveh krogih so člani AMD Krško na 2. mestu lestvice. Prvi so speedwayisti kluba WALBO Koprivnice, sicer gostitelji dirke 1. kroga. Tretje mesto na prvenstveni razpredelnici zasedajo domačini dirke 2. kroga, člani AK Marketa iz Prage. Krčani bodo na domačem terenu poskusili vknjižiti zmago, ki bi jih popeljala na prvo mesto na lestvici, kar bi bil zelo lep obet za preostali dirki, ki bosta v Žarnovici na Slovaškem in nato še v Pardubicah na Češkem.

Nick Škorja bo tokrat bržčas glavni adut AMD Krško.

Dirka se bo začela s prvo vožnjo v nedeljo ob 16. uri, trening pa je predviden uro prej. Speedwaya lačni gledalci lahko vstopnice dobite v predprodaji na Eventimu ali na vseh prodajnih mestih Petrola oziroma si jih zagotovite na tej povezavi.

Ključne besede


AMZSAMD KrškoNick ŠkorjaspeedwayDenis ŠtojsAnže GrmeklicencaMiran Praznikstadion Matije Gubca

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

26

Priljubljenost članka

26

Shrani

Delite s prijatelji