Zadnja termina za minimoto šolo v Vrtojbi

V društvu GAS Vrtejba vabijo na zadnja dva termina minimoto šole, na kateri otroci od 6 do 12 let spoznajo, kaj vse je potrebno za boljšo varnost v cestnem prometu ter hkrati naredijo prve korake v svet motociklizma.


Društvo GAS Vrtejba je v slovenskem prostoru uveljavljen organizator dirk državnega prvenstva v mini cestno hitrostnem motociklizmu, v katerem s svojimi člani dosega tudi vidne rezultate in pobira naslove državnih prvakov. Prav tako že vrsto let skrbi, da mladi, ki jih zanima in privlači svet motociklizma, spoznajo, kaj vse je potrebno, da lahko posameznik sede na motor in naredi prve metre na dveh kolesih, ki jih poganja motorni agregat. Člani društva, ki ima sedež v Vrtojbi, so letos spomladi že organizirali minimoto šole za otroke od 6 do 12 let, zdaj pa vse zainteresirane vabijo še na zadnja termina, ki sta predvidena v letu 2022. Otroci se bodo lahko z osnovami motociklizma, varnostnimi zahtevami in zaščitno opremo spoznali 10. septembra in nato še 24. septembra. Minimoto šola sicer poteka na poligonu društva GAS Vrtejba, ki se nahaja v neposredni bližini nekdanjega mejnega prehoda z Italijo v Vrtojbi. Vse dodatne informacije o poteku minimoto šole v navedenih prostih terminih najdete na tej povezavi.

Ključne besede


AMZSminimotoGAS Vrtejbalicencaminimoto šolaVrtojba

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji