AMZS Idealna linija v Škednju, Lukovici in na Vranskem

Izšla je 14. oddaja Idealna linija, ki poroča o dirki državnega prvenstva v motokrosu na progi Škedenj pri Slovenskih Konjicah, trial preizkušnji na poligonu Avto Kveder v Lukovici in dirki mini cestno hitrostnega motociklizma na poligonu AMZS Centra varne vožnje na Vranskem.


Idealna linija v 14. oddaji v novi sezoni poroča o peti dirki državnega prvenstva v motokrosu, ki je potekala na progi Škedenj pri Slovenskih Konjicah in kjer je navijače z udeležbo razveselil Jan Pancar.

Na poligonu Avto Kveder v Lukovici so mojstri lovljenja ravnotežja opravili z zahtevno drugo letošnjo preizkušnjo v trialu, ki je štela za točke državnega prvenstva. Favoriti niso razočarali. Poligon varne vožnje AMZS na Vranskem pa gostil najboljše dirkače v mini cestno hitrostnem motociklizmu. Nad dih jemajočimi predstavami slovenskih voznikov so bili navdušeni tudi tujci, ki so odpeljali zadnjo preizkušnjo v okviru serije miniGP Alpe Adria.

Vabljeni k ogledu!

Ključne besede


motokrostrialdržavno prvenstvotekmovanjeIdealna linijamini chd

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji