AMZS Idealna linija o dirkah v Petišovcih, Mačkovcih in Slovenji vasi ter indonezijski preizkušnji Tima Gajserja

Enajsta oddaja v letu 2022 o prvi dirki državega prvenstva v speedwayu, preizkušnjah svetovnega in državnega prvenstva v motokrosu ter dirki mini cestno hitrostnih motociklistov.


AMZS Idealna linija vas v enajsti oddaji v letu 2022 popelje na prvo dirko državnega prvenstva v speedwayu, ki so jo na ovalu v Petišovcih pri Lendavi pripravili člani ŠD Speedway Teama Lendava. Pogledate lahko, kako je Tim Gajser na povsem novi progi Samota-Sumbawa v Indoneziji prišel do osme zmage na dvanajsti dirki sezone svetovnega prvenstva v motokrosu. V Slovenji vasi so v AMZS Centru kartinga in moto športa vozili tretjo dirko državnega prvenstva v mini cestno hitrostnem motociklizmu, ki so jo v hudi julijski pripeki pripravili člani AMD Ptuj. Prizadevni člani AMD Štefan Kovač Murska Sobota pa so na progi v Mačkovcih organizirali četrto dirko sezone državnega prvenstva Slovenije v motokrosu. V hudi vročini so se zelo potrudili in si zato prislužili pohvale tekmovalcev.

Oglas
Oglas

Vabljeni k ogledu!

 

Oglas
Oglas

Ključne besede


AMZSTim GajsermotokrossupermotominimotoskuterAMD Štefan KovačAMD Ptujdržavno prvenstvospeedwayAMZS Center kartinga in moto športasvetovno prvenstvolicencaminigppokalno prvenstvomini cestno hitrostni motociklizemŠD ST Lendava

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

5

Priljubljenost članka

5

Shrani

Delite s prijatelji