AMZS Idealna linija o dirkah v Španiji in v Krškem

Sedma oddaja v letu 2022 vam prinaša podrobnosti z dirk svetovnega prvenstva v motokrosu ter državnega prvenstva v minimotu, minigp-ju in za voznike skuterjev, izvedeli pa boste tudi vse, kar vas zanima o prihajajočih motošportnih dnevih za otroke.


AMZS Idealna linija v sedmi oddaji v letu 2022 poroča o deveti preizkušnji sezone svetovnega prvenstva v motokrosu, ki je bila v Španiji. Slovenske barve na dirki v Arroyomolinosu na obrobju Madrida sta branila Tim Gajser v razredu MXGP in Jan Pancar v razredu MX2. Na domačih stezah so člani AMTK Koper v Krškem na dirkališču Raceland izpeljali drugo dirko državnega prvenstva v minimotu, minigp-ju in za skuterje, vozniki v supermotu pa so tekmovali v pokalnem prvenstvu Slovenije. Bliža se poletje in šolske počitnice, ko bodo lahko otroci od 5 do 8 let vnovič sodelovali na zelo priljubljenih motošportnih dnevih, ki jih organizira AMZS. Podrobnosti vas čakajo v sedmi oddaji sezone!

Vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


AMZSTim GajsermotokrosotrocisupermotominimotoskuterJan Pancarmotošportni dandržavno prvenstvosvetovno prvenstvolicencaminigppokalno prvenstvoIdealna linijaAMTK Koper

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

7

Priljubljenost članka

7

Shrani

Delite s prijatelji