AMZS Idealna linija o dirkah v Orehovi in Slovenji vasi ter preizkušnji v Nemčiji

Deveta oddaja v letu 2022 o podrobnostih dirk svetovnega prvenstva v motokrosu, preizkušnji državnega prvenstva v kartingu in evropskih dirkah mladih upov motokrosa.


AMZS Idealna linija v deveti oddaji v letu 2022 poroča o novi zmagi Tima Gajserja med svetovno motokros elito razreda MXGP ter o najboljši uvrstitvi v karieri Jana Pancarja v razredu MX2 na Veliki nagradi Nemčije v Teutschenthalu. AMZS Center kartinga in moto športa v Slovenji vasi je v hudi pripeki gosti drugo preizkušnjo državnega prvenstva Slovenije v kartingu, zelo zanimivo pa je bilo tudi na radizelski progi, ker so se mladi upi motokrosa v razredih do 65 in 85 kubičnih centimetrov merili za točke evropskega prvenstva jugozahodne cone. Med Slovenci so se izvrstno odrezali Alex Novak, Tai Vidovič in Miha Vrh. Podrobnosti boste našli v deveti oddaji sezone!

Vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


AMZSMXGPTim GajsermotokroskartingJan PancarRadizeldržavno prvenstvoevropsko prvenstvosvetovno prvenstvoMX2EMX85EMX65Miha VrhlicencaIdealna linijadržavno prvenstvo v kartinguTai VidovičAlex Novak

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

14

Priljubljenost članka

14

Shrani

Delite s prijatelji