AMZS Idealna linija o dirkah v Krškem, Škednju in na Slovaškem

Deseta oddaja v letu 2022 razkriva podrobnosti o dirkah kvalifikacij evropskega prvenstva v speedwayu ter preizkušnjah državnega prvenstva v cestno hitrostnem motociklizmu in motokrosu.


AMZS Idealna linija vas v deseti oddaji v letu 2022 seznanja z dogajanjem na dirki kvalifikacij evropskega prvenstva v speedwayu, ki so jo člani AMD Krško organizirali na stadionu Matije Gubca. Žal se za Nicka Škorjo ni končala po načrtih. V državnem prvenstvu Slovenije so tekmovali cestno hitrostni motociklisti, ki so imeli tretjo preizkušnjo sezone na Slovaškem. Na progi, ki slovi za zelo hitro, so vozili v razredih supersport 600 in superbike. Tretjič letos so se za točke državnega prvenstva merili tudi motokrosisti. Dirko na progi v Škednju so organizirali člani AMD Slovenske Konjice. V pripravo steze, ki se vije neposredno pod viaduktom štajerske avtoceste, so vložili veliko truda in energije, kar ni ostalo neopaženo. Podrobnosti najdete v deseti oddaji sezone!

Vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


AMZSmotokrosAMD KrškoNick Škorjadržavno prvenstvocestno hitrostni motociklizemevropsko prvenstvoAMD Slovenske KonjiceIdealna linija

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

5

Priljubljenost članka

5

Shrani

Delite s prijatelji