Seminar za športne funkcionarje v trialu

Avto-moto zveza Slovenije organizira izobraževanje za športne funkcionarje v trialu.


AMZS v okviru izobraževanj pripravlja seminar, na katerega so vabljeni vsi, ki želijo na dirkah v panogi trial pod okriljem AMZS sodelovati v vlogi športnega funkcionarja, kot je zahtevano po pravilnikih in uradnih aktih AMZS, ki so usklajeni z Mednarodno motociklistično zvezo (FIM). Na vseh tekmovanjih pod okriljem AMZS so posamezne funkcije jasno razdelane in razmejene, zato bo izobraževanje dobrodošlo za osvežitev spomina in seznanitev z novostmi, ki zadevajo pristojnosti in odgovornosti športnih funkcionarjev na dirkah v panogi trial.

Seminar za športne funkcionarje v trialu bo v ponedeljek 25. aprila 2022 ob 18. uri na poligonu Trial Avto Kveder, Obrtniška1, 1225 Lukovica. Za vse morebitne dodatne informacije v zvezi z izvedbo seminarja se lahko obrnete na email naslov sport@amzs.si ali Luko Mežana, vodjo področja avto moto šport AMZS.

Vsi, ki želijo prisostvovati seminarju, ki je pogoj za pridobitev funkcionarske licence v panogi trial, naj se na navedeni datum in ob navedeni uri zglasijo na prizorišču, kjer bodo nato dobili vsa potrebna navodila in informacije o poteku in izvedbi seminarja.

Ključne besede


AMZStrializobraževanjelicencaseminar

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

2

Priljubljenost članka

2

Shrani

Delite s prijatelji