Dirki državnega prvenstva v trialu v Lukovici prestavljeni

Zaradi vremenske napovedi, ki je neprimerna za izvedbo tekmovanja v trialu, so člani AMD Lukovica prestavili preizkušnji za državno prvenstvo na 4. in 5. junij 2022.


AMD Lukovica, organizator druge in tretje dirka državnega prvenstva v trialu, z obžalovanjem sporoča, da zaradi neugodnih vremenskih razmer, ki onemogočajo izvedbo tekmovanja, odpoveduje preizkušnji, ki sta bili načrtovani v soboto 28. in nedeljo 29. maja 2022.

Nova datuma izvedb druge in tretje dirke državnega prvenstva Slovenije v trialu v Lukovici na poligonu Avto Kveder sta sobota 4. in nedelja 5. junij 2022.

Organizator bo upošteval vse že poslane prijave, zato se vsem, ki so prijavo že oddali, ni potrebno na novo prijavljati. Sicer pa bodo prijavnice spet odprte in vsi zainteresirani se še vedno lahko prijavijo na obe tekmovanji, ki bosta prihodnji konec tedna. V kolikor se tekmovanja ne morete udeležiti, vas prosimo, da čimprej pošljete odjavo s tekmovanja. Hvala vsem za razumevanje.

Ključne besede


AMZStrialdržavno prvenstvoAMD Lukovicaodpovedlicenca

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji