AMZS Idealna linija o dirkah na Vranskem, v Loketu in Lommlu

Dvanajsta oddaja v letu 2022 o tretji dirki državega prvenstva v kartingu ter dirkah evropskega in svetovnega prvenstva v motokrosu, ki so bile v Loketu in Lommlu.


AMZS Idealna linija vam v dvanajsti oddaji v letu 2022 ponuja razplete zanimivih in napetih dirk državnega prvenstva v kartingu. V AMZS Centru varne vožnje na Vranskem so voznice in vozniki imeli na sporedu tretjo dirko sezone, na kateri je bila zaradi mednarodne udeležbe zelo ostra konkurenca. V Loketu na Češkem so trije mladi slovenski vozniki motokrosa zastopali Slovenijo na finalni dirki evropskega prvenstva. Alex Novak, Tai Vidović in Miha Vrh so imeli tudi nekaj smole, a so se dobro odrezali. Tim Gajser je na dirkah svetovnega prvenstva v motokrosu, ki sta bili v Loketu in Lommlu naredil še korak bližje naslovu svetovnega prvaka. V dobri formi je tudi Jan Pancar, ki zelo dobro tekmuje v razredu MX2 in se uspešno kosa s tovarniškimi vozniki. Podrobnosti v oddaji, ki jo najdete spodaj!

Oglas
Oglas

Vabljeni k ogledu!

 

Oglas
Oglas

Ključne besede


AMZSmotokrosAMZS Center varne vožnjekartingVranskodržavno prvenstvolicenca

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

6

Priljubljenost članka

6

Shrani

Delite s prijatelji