AMZS Idealna linija o dirkah v Vojensu, Assnu, Uddevalli in na Slovakia Ringu

Trinajsta oddaja v letu 2022 o podrobnostih dirk državega prvenstva v cestno hitrostnem motociklizmu, o preizkušnjah motokrosistov za svetovno prvenstvo na Švedskem, nastopu slovenske speedway reprezentance na Pokalu narodov ter vožnjah slovenskih predstavnikov na evropskem prvenstvu v mini cestno hitrostnem motociklizmu.


AMZS Idealna linija v trinajsti oddaji sezone poroča o vožnjah slovenskih reprezentantov na Pokalu narodov v speedwayu, ki je potekal v Vojensu na Danskem. V državnem prvenstvu v cestno hitrostnem motociklizmu so voznice in vozniki tekmovali na slovaškem dirkališču Slovakia Ring. Jan Poropat in Tadej Maver Guštin sta z licencama AMZS zastopala Slovenijo na evropskem prvenstvu v mini cestno hitrostnem motociklizmu, ki je bilo v Assnu na Nizozemskem. Tim Gajser je v Uddevalli zasedel drugo mesto na Veliki nagradi Švedske in je tik pred tem, da osvoji nov naslov svetovnega prvaka v motokrosu v razredu MXGP. Zelo dobro pa se je v razredu MX2 odrezal tudi Jan Pancar. Podrobnosti vas čakajo v tokratni oddaji - vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


AMZSmotokrosminimotodržavno prvenstvospeedwaycestno hitrostni motociklizempokal narodovevropsko prvenstvosvetovno prvenstvoIdealna linijamini cestno hitrostni motociklizem

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

12

Priljubljenost članka

12

Shrani

Delite s prijatelji