AMZS Idealna linija vas pelje v Zschopau, Lukovico, Debrecen, Marseille in na motošportne dneve za otroke

Osemnajsta oddaja v letu 2022 tokrat o vzdržljvostnem motociklizmu, trialu, speedwayu, FIA Motoršportnih igrah in motošportnih dnevih za otroke.


AMZS Idealna linija v osemnajsti oddaji sezone poroča o Tjaši Fifer, ki je pogumno odpeljala zadnjo dirko svetovnega prvenstva v vzdržljivostnem motociklizmu v Nemčiji. V Lukovici so se voznice in vozniki triala merili na zadnji preizkušnji letos za točke državnega prvenstva Slovenije, tretjič v sezoni pa so tekmovali tudi v državnem prvenstvu Slovenije v speedwayu, in sicer na dirki v Debrecenu na Madžarskem. Slovenska reprezentanca sestavljena iz članov AMZS in AŠ 2005 je prvič sodelovala na FIA Motoršportnih igrah, potegnili pa smo tudi črto pod Motošportne dneve za otroke, ki so se vnovič izkazali za zadetek v polno, saj je na njih poleti sodelovalo več kot 230 otrok. Podrobnosti o dogajanju na posameznih prizoriščih boste izvedeli ob ogledu oddaje!

Vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


AMZSFIAendurotrialmotošportni dandržavno prvenstvospeedwayTjaša Fifer

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

8

Priljubljenost članka

8

Shrani

Delite s prijatelji