AMZS Idealna linija o zmagoslavju in sprejemu Tima Gajserja ob osvojitvi naslova svetovnega prvaka v motokrosu

Štirinajsta oddaja v letu 2022 vas seznanja o zmagoslavju Tima Gajserja, ki je osvojil naslov svetovnega prvaka v motokrosu, o nastopih mladinske reprezentance slovenskih motokrosistov na svetovnem prvenstvu na Finskem ter dveh dirkah državnega prvenstva, ki sta bili na Vranskem: v trialu in mini cestno hitrostnem motociklizmu.


AMZS Idealna linija v štirinajsti oddaji sezone podrobno poroča o tem, kako si je Tim Gajser na Finskem privozil že peti naslov svetovnega prvaka v motokrosu v karieri in ga nato potrdil še z imenitno zmago na dirki v Franciji. V Mariboru je doživel tudi veličastem sprejem, na katerega so prišli njegovi številni navijači in privrženci, za katere si je slovenski motokros šampion vzel veliko časa. Mladinska reprezentanca Slovenije je v Vantaaju na Finskem tekmovala na svetovnem prvenstvu, na domačih tleh pa sta bili dve dirki državnega prvenstva, in sicer obe na Vranskem. Na eni so se merili voznice in vozniki triala, na drugi pa so tekmovali za točke državnega prvenstva v minimotu, minigp-ju in za skuterje, pokalno dirko pa so imeli tudi vozniki supermota. V okviru spremljevalnega programa je potekala tudi mednarodna dirka prvenstva Alpe Adria. Podrobnosti o dogajanju boste našli v štirinajsti oddaji sezone!

Vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


AMZSTim GajsermotokrosAMZS Center varne vožnjesupermotominimotoskutertrialVranskodržavno prvenstvosvetovno prvenstvosvetovni prvakminigppokalno prvenstvomladinci

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

2

Priljubljenost članka

2

Shrani

Delite s prijatelji