AMZS Idealna linija o motokrosu, kartingu in cestno hitrostnem motociklizmu

Petnajsta oddaja v letu 2022 vas seznanja o novem triumfu Tima Gajserja, o izvrstnem dosežku Aleksandra Bogunovića v kartingu ter o dirki državnega prvenstva v cestno hitrostnem motociklizmu, ki je bila v Brnu, in o preizkušnji za točke državnega prvenstva v motokrosu, ki so jo vozili na sloviti radizelski progi.


AMZS Idealna linija v petnajsti oddaji sezone poroča o novi odlični motokros predstavi Tima Gajserja, ki je v Turčiji vknjižil še deseto zmago ter triumfalno potrdil naslov svetovnega prvaka v razredu MXGP. Zelo dobro se je odrezal tudi Jan Pancar. V Le Mansu v Franciji je na zadnji karting dirki prvenstva FIA Academy Trophy slovenske barve imenitno zastopal Aleksandar Bogunović, ki je za vse prihodnje generacije slovenskih voznikov postavil zelo visok mejnik. V Brnu na Češkem je bila na sporedu predzadnja dirka sezone državnega prvenstva v cestno hitrostnem motociklizmu, na kateri smo že dobili državnega prvaka v razredu supersport 600. Na radizelski progi v Orehovi vasi pa se je na dirki odprtega državnega prvenstva Slovenije v motokrosu merilo več kot 140 voznikov iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Madžarske, Avstrije in Bolgarije. Podrobnosti vas čakajo v petnajsti oddaji sezone!

Vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


AMZSTim GajsermotokroskartingJan PancarAleksandar Bogunovićdržavno prvenstvocestno hitrostni motociklizemsvetovno prvenstvoFIA Academy Trophylicenca

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

6

Priljubljenost članka

6

Shrani

Delite s prijatelji