AMZS Idealna linija o dirkah v Vrtojbi in Krškem ter na Grobniku in v Talaveri de la Reini

Sedemnajsta oddaja v letu 2022 vas popelje na zadnjo preizkušnjo sezone državnega prvenstva v mini cestno hitrostnem motociklizmu, na speedway dirko za državno prvenstvo v speedwayu in dirko evropskega pokala narodov v motokrosu.


AMZS Idealna linija v sedemnajsti oddaji razkriva podrobnosti o dramatičnem razpletu zadnje dirke v mini cestno hitrostnem motociklizmu, ki je potekala na poligonu društva GAS Vrtejba. V posameznih razredih so ob neverjetnih razpletih odločale tisočinke. V Krškem na ovalu na stadionu Matije Gubca je bila na sporedu druga preizkušnja za točke državnega prvenstva v speedwayu, na dirkališču Grobnik pa so sezono sklenili cestno hitrostni motocklisti, pri katerih se eden od dveh državnih prvakov poslavlja od tekmovališč. Slovenska motokros reprezentanca je v Španiji na evropskem pokalu narodov osvojila izvrstno četrto mesto ter prijetno presenetila. Kaj se je dogajalo na posameznih prizoriščih in kaj menijo glavni akterji, izveste ob ogledu oddaje!

Vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


AMZSmotokrosminimotoskuterdržavno prvenstvospeedwaycestno hitrostni motociklizemlicencaevropski pokal narodovminigpIdealna linijamini cestno hitrostni motociklizem

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

16

Priljubljenost članka

16

Shrani

Delite s prijatelji