AMZS Idealna linija o koncu državnih prvenstev v motokrosu in kartingu

Šestnajsta oddaja v letu 2022 vam razkriva podrobnosti o zadnji dirkah sezone državnega prvenstva v motokrosu in kartingu ter o vožnjah Aleksandra Bogunovića na svetovnem prvenstvu v kartingu.


AMZS Idealna linija v šestnajsti oddaji poroča o zadnji dirki sezone za točke odprtega državnega prvenstva Slovenije v motokrosu, ki je bila v Dolini pod Kalom in so jo zgledno pripravili člani AMD Šentvid pri Stični. Izvedeli boste, kdo so državni prvaki po posameznih kategorijah. Aleksandar Bogunović je z licenco AMZS zastopal Slovenijo na svetovnem prvenstvu v kartingu razreda OK Junior, ki je bilo v Sarnu v bližini Neaplja v Italiji. V AMZS Centru kartinga in moto športa v Slovenji vasi pa se je v težkih in za dirkanje zelo zahtevnih razmerah sklenilo državno prvenstvo v kartingu. Po sila napetih vožnjah smo dobili nove državne prvake v posameznih razredih. Ne zamudite podrobnosti, ki vas čakajo v šestnajsti oddaji sezone!

Vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


AMZSmotokroskartingdržavno prvenstvodržavno prvenstvo v motokrosulicencadržavno prvenstvo v kartingu

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

7

Priljubljenost članka

7

Shrani

Delite s prijatelji