Izobraževanje za stalno sodniško službo v panogi motokros in otroke ter spremljevalce v razredu MX50

AMZS pripravlja seminar za stalno sodniško službo v panogi motokros, ki bo delovala na motokros dirkah pod okriljem AMZS.


Državno prvenstvo v motokrosu se bo začelo 2. aprila 2022 z dirko na progi Prilipe, kjer bo v vlogi organizatorja AMD Brežice. Do uvodne dirke je še kar nekaj časa in da bo celotno tekmovanje skozi sezono potekalo, kot mora po pravilnikih in uradnih aktih AMZS, ki so usklajeni z Mednarodno motociklistično zvezo (FIM), morajo biti na vseh tekmovanjih pod okriljem AMZS jasna tudi sodniška pravila in metode merjenja časov. V ta namen AMZS organizira izobraževanje za vse zainteresirane kandidate, ki bi se želeli preizkusiti v vlogi sodnikov na motokros dirkah pod okriljem AMZS v letu 2023. Tisti, ki bi želeli opravljati pomembno vlogo sodnikov na motokros dirkah v letu 2023, se lahko prijavijo na seminar za stalno sodniško službo v motokrosu, na katerem bodo spoznali in tudi preizkusili vse aktivnosti, ki so potrebne za opravljanje naloge sodnika na motokros dirkah pod okriljem AMZS v letu 2023.

Seminar bo v soboto, 18. marca 2023, v Vaško gasilskem domu Mačkovci. Začel se bo ob 10. uri. Hkrati bo v tem terminu potekalo tudi izobraževanje za vse voznike in spremljevalce kategorije MX50.

Vsi, ki želijo prisostvovati seminarju in izobraževanju, se morajo prijaviti na e-mail naslov naslov: amd.stefan.kovac@siol.net vsaj do petka, 17. marca 2023. Po teoretičnem delu bo na motokros progi v Mačkovcih sledilo še praktično izobraževanje pod vodstvom članov AMD Irt Brothers za vse otroke in starše kategorije MX50, na katerem bodo vsi seznanjeni s pravilno tehniko in obnašanjem na progi, starši pa bodo videli izvedbo vaj, s katerimi bi otroci to tehniko čim hitreje osvojili. Izobraževanje je brezplačno.

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na organizatorja AMD Štefan Kovač Murska Sobota na e-mail naslov amd.stefan.kovac@siol.net, za praktično izobraževanje otrok in spremljevalcev v razredu MX50 pa na e-mail naslov amd.irtbrothers@gmail.com.

Za vsa morebitna druga pojasnila v zvezi z izvedbo seminarja za sodnike ter izobraževanjem otrok in spremljevalcev kategorije MX50 vam je na voljo tudi športna pisarna AMZS, ki jo vodi Luka Mežan.

Ključne besede


AMZSmotokrosAMD Štefan KovačizobraževanjeFIMMačkovciseminarMX50spremljevalciAMD Irt Brothers

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

18

Priljubljenost članka

18

Shrani

Delite s prijatelji