AMZS Idealna linija o cestno hitrostnem motociklizmu, speedwayu in motokrosu

Četrta oddaja sezone vam razkriva razplet na dirki državnega prvenstva cestno hitrostnem motociklizmu ter kako se je odvijala druga preizkušnja za državno prvenstvo mladih speedway voznikov od 12 do 16 let. Na mednarodnih prizoriščih so bili zelo uspešni tudi vozniki motokrosa, ki so se merili za točke evropskega prvenstva, vnovič pa se je zelo dobro odrezal tudi Jan Pancar.


AMZS Idealna linija vam v četrti oddaji sezone ponuja pogled v zakulisje dogajanja na dirki državnega prvenstva v cestno hitrostnem motociklizmu, ki je potekala na dirkališču Pannonia Ring na Madžarskem. Na Hrvaškem je s povabilom organizatorja na dirki svetovnega prvenstva v speedwayu nastopil Matej Žagar, v vlogi prve rezerve pa je priložnost za dokazovanje dobil tudi Nick Škorja. Mladi slovenski vozniki so se v Plznu na Češkem merili na drugi preizkušnji sezone državnega prvenstva v speedwayu z motorji s prostornino do 250 kubičnih centimetrov. Na dirki svetovnega prvenstva v motokrosu na Portugalskem se je Jan Pancar znova uvrstil v deseterico v razredu MX2, na dirki evropskega prvenstva v razredu EMX 65 v Franciji pa smo imeli Slovenci na zmagovalnem odru kar dva voznika, in sicer zmagovalca Alexa Novaka ter tretjeuvrščenega Taja Goleža. Podrobnosti vas čakajo v četrti oddaji sezone!

Vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


AMZSmotokrosdržavno prvenstvospeedwaycestno hitrostni motociklizemsvetovno prvenstvoIdealna linijaspeedway 250

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

27

Priljubljenost članka

27

Shrani

Delite s prijatelji