AMZS Idealna linija o kartingu, motokrosu in cestno hitrostnem motociklizmu

Četrta sezona oddaje AMZS Idealna linija bo znova zelo zanimiva. V uvodni oddaji je na sporedu karting dirka državnega prvenstva v Jesolu, prvi obračun najboljših motokrosistov sveta v Argentini in prva preizkušnja sezone za državno prvenstvo cestno hitrostnih motociklistov, ki so drveli na Grobniku.


Produkcijska ekipa AMZS je pripravila prvo oddajo AMZS Idealna linija v letu 2023. V njej si lahko ogledate, kako se je razpletla uvodna preizkušnja voznic in voznikov z licencami AMZS v kartingu, ki je bila v Jesolu v Italiji in je štela za točke državnega prvenstva. Na Veliki nagradi Patagonije - Argentine je v odsotnosti poškodovanega aktualnega svetovnega prvaka razreda MXGP Tima Gajserja slovensko čast branil Jan Pancar, ki zadnje leto nastopa v razredu MX2. Zelo zanimivo pa je bilo tudi na grobniškem dirkališču, kjer so se za prve točke v novi sezoni državnega prvenstva merili licencirani cestno hitrostni motociklisti v razredih superbike in supersport 600. Reportaža z dirke vas zanesljivo ne bo pustila ravnodušne.

Vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


AMZSmotokroskartingdržavno prvenstvocestno hitrostni motociklizemsvetovno prvenstvoIdealna linija

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

25

Priljubljenost članka

25

Shrani

Delite s prijatelji