AMZS Idealna linija o kartingu, enduru in motokrosu

Druga oddaja AMZS Idealna linija v letu 2023 vas bo popeljala na karting v Valencio in Slovenjo vas, enduro preizkušnjo žensk v kraj Arma di Taggia v Italiji in na dve motokros dirki: eno za svetovno prvenstvo in drugo za točke državnega prvenstva Slovenije.


AMZS Idealna linija je tokrat spremljala, kako sta se na prvi dirki evropskega prvenstva v kartingu v španski Valencii odrezala slovenska predstavnika Aleksandar Bogunović in Mark Kastelic. Na Sardiniji je drugo dirko sezone svetovnega prvenstva v motokrosu  v razredu MX2 odpeljal Jan Pancar, na domačih tleh pa je bila na progi na Prilipah pri Brežicah uvodna dirka odprtega državnega prvenstva Slovenije v motokrosu, Tjaša Fifer pa se je v Italiji spopadla z izjemno zahtevno prvo preizkušnjo sezone za točke svetovnega prvenstva v enduru za ženske. Podrobnosti vas čakajo v drugi oddaji sezone!

Vabljeni k ogledu!

Drugo oddajo AMZS Idealna linija v letu 2023 si lahko ogledate tudi na programu Šport TV1 v petek, 7. aprila 2023, ob 18. uri.

 

Ključne besede


AMZSmotokrosendurokartingJan PancarAleksandar BogunovićPrilipedržavno prvenstvoevropsko prvenstvosvetovno prvenstvoMark KasteliclicencaTjaša Fifer

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

29

Priljubljenost članka

29

Shrani

Delite s prijatelji