AMZS Idealna linija o motokrosu, speedwayu in mini cestno hitrostnem motociklizmu

Tretja oddaja sezone odkriva, kaj se je dogajalo na dveh dirkah svetovnega prvenstva v motokrosu, na prvi preizkušnji mladih speedway upov od 12 do 16 let in kako so se za prve točke državnega prvenstva letos merili tekmovalci v mini cestno hitrostnem motociklizmu.


AMZS Idealna linija vas v tretji oddaji sezone seznanja o dogajanju na dveh dirkah svetovnega prvenstva v motokrosu, na katerih se je dvakrat v deseterico razreda MX2 uvrstil Jan Pancar. Mladi speedway upi od 12 do 16 let so se v Krškem premierno merili na dirki državnega prvenstva z motorji s prostornino do 250 kubičnih centimetrov. Pritegnilo pa vas bo najbrž tudi zelo zanimivo in napeto dirkanje v Vrtojbi, kjer so se za prve točke državnega prvenstva v letošnjem letu merili voznice in vozniki minimota, minigp-ja, skuterjev in supermota. Podrobnosti vas čakajo v tretji oddaji sezone!

Vabljeni k ogledu!

 

Tretjo oddajo AMZS Idealna linija v letu 2023 si lahko ogledate tudi na programu Šport TV1 v petek, 21. aprila 2023, ob 18. uri.

Ključne besede


AMZSmotokrossupermotominimotoskuterdržavno prvenstvosvetovno prvenstvominigpIdealna linijamini cestno hitrostni motociklizemspeedway 250

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

10

Priljubljenost članka

10

Shrani

Delite s prijatelji