Dirka državnega prvenstva Slovenije v motokrosu v Škednju prestavljena

V soboto, 13. maja 2023, je bila na progi v Škednju predvidena tretja dirka državnega prvenstva Slovenije v motokrosu, a je zaradi vremenskih razmer odpovedana oziroma prestavljena.


Organizator tretje dirke za državno prvenstvo Slovenije v motokrosu, AMD Slovenske Konjice, z obžalovanjem sporoča, da odpoveduje izvedbo tekmovanja, ki je bilo predvideno v soboto, 13. maja 2023. Vzrok za to je vremenska napoved, ki predvideva močno deževje, vsled česar bi bila onemogočena varna izvedba tekmovanja. 

Nov datum izvedbe tekmovanja za AMZS državno prvenstvo Slovenije v motokrosu v Slovenskih Konjicah na progi Škedenj bo objavljen naknadno na spletni strani.

Vsi, ki ste se že prijavili na tekmovanje, se ne boste potrebovali zopet prijavljati in vam poslane prijave veljajo tudi za nadomestni termin. Ko bo nov termin izvedbe tekmovanja na progi Škedenj znan, bodo prijavnice znova odprte. To pomeni, da se boste lahko vsi zainteresirani, ki se do sedaj še niste prijavili za dirko v Škednju, še vedno lahko prijavili takoj, ko bo znan nadomestni datum tekmovanja. V kolikor se tekmovanja v novem terminu ne boste mogli udeležiti, pa ste se nanj že prijavili, nam čim prej pošljite odjavo s tekmovanja. 

Hvala vsem za razumevanje!

Ključne besede


AMZSmotokrosdržavno prvenstvodržavno prvenstvo v motokrosuŠkedenjAMD Slovenske Konjice

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

15

Priljubljenost članka

15

Shrani

Delite s prijatelji