AMZS Idealna linija o speedwayu, trialu, enduru, kartingu in motokrosu

Sedma oddaja sezone vas bo seznanila z dogajanjem na speedway dirkah državnega in svetovnega prvenstva mladincev, o trial dirki v Lukovici, karting preizkušnji v Slovenji vas, vožnjah Tjaše Fifer na dirki svetovnega prvenstva v enduru ter motokros dirki svetovnega in evropskega prvenstva v Kegumsu v Latviji.


AMZS Idealna linija vam v sedmi oddaji ponuja razplete speedway dirke državnega prvenstva mladih upov od 12 do 16 let, ki je bila v Liberecu na Češkem, vidite lahko, kako se je v Pragi na prvi dirki sezone svetovnega prvenstva mladincev v speedwayu do 21 let odrezal Anže Grmek, kdo je blestel na uvodni preizkušnji državnega prvenstva Slovenije v trialu v Lukovici, kako je na dirki svetovnega prvenstva v enduru na Švedskem vozila Tjaša Fifer, kaj se je dogajalo na drugi dirki za točke državnega prvenstva Slovenije v kartingu v AMZS Karting in motošportnem centru v Slovenji vasi ter kaj sta na dirkah svetovnega in evropskega prvenstva v motokrosu v Latviji opravila Jan Pancar in Jaka Peklaj. Ne zamudite podrobnosti, ki vas čakajo v sedmi oddaji v letu 2023!

Vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


AMZSmotokrosendurokartingtrialdržavno prvenstvospeedwayevropsko prvenstvosvetovno prvenstvoIdealna linijaspeedway 250

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

20

Priljubljenost članka

20

Shrani

Delite s prijatelji