AMZS Idealna linija o motokrosu, mini cestno hitrostnem motociklizmu in prikoličarjih

V peti oddaji sezoni vam ponujamo razplet motokros dirk svetovnega in državnega prvenstva, reportažo o dogajanju na preizkušnji za točke državnega prvenstva v mini cestno hitrostnem motociklizmu ter poročilo o prvi dirki svetovnega prvenstva cestno hitrostnih prikoličarjev.


AMZS Idealna linija vas v peti oddaji sezone pelje v Španijo, kjer je Jan Pancar v razredu MX2 vozil šesto dirko svetovnega prvenstva v motokrosu. Na domačih motokros progah je bila preizkušnja za točke državnega prvenstva v Stranski vasi pri Semiču, prav tako za državno prvenstvo Slovenije pa so se merilu tudi voznice in vozniki minimota, minigp-ja, skuterjev in supermota. Tekmovali so na dirkališču Raceland v Vrbini pri Krškem. V Nemčiji je bila na sporedu uvodna preizkušnja za točke svetovnega prvenstva cestno hitrostnih prikoličarjev, na kateri je z licenco AMZS uspešno tekmoval Janez Remše. Ne zamudite podrobnosti v peti oddaji sezone!

Vabljeni k ogledu!

 

Peta oddaja sezone bo na sporedu televizije Šport TV v petek, 19. maja 2023, ob 17.45 na prvem programu.

Ključne besede


AMZSmotokrossupermotominimotoskuterJan Pancarprikoličarjidržavno prvenstvoJanez Remšesvetovno prvenstvominigpIdealna linijamini cestno hitrostni motociklizem

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

17

Priljubljenost članka

17

Shrani

Delite s prijatelji