AMZS Idealna linija o motokrosu, hard enduru, kartingu in cestno hitrostnem motociklizmu

Osma oddaja sezone vam prinaša dogajanje z dirk svetovnega prvenstva v motokrosu in hard enduru, državnega prvenstva v cestno hitrostnem motociklizmu, o preizkušnji FIA Academy Trophy v kartingu in dirki evropskega prvenstva mladih motokrosistov v razredih EMX 65 in EMX 85.


AMZS Idealna linija v osmi oddaji ponuja podrobnosti o dirki svetovnega prvenstva v motokrosu, ki je bila v Nemčiji, kjer se je v razredu MX2 izvrstno odrezal Jan Pancar. Na preizkušnji svetovnega prvenstva v težavnem oziroma hard enduri sta slovenske barve v Avstriji na slovitem Erzbergrodeu pogumno branila Ali Al Hiasat in Miloš Novakovič. Na tekmovanju FIA Academy Trophy je z licenco AMZS v Rødbyju na Danskem vozil Aljaž Vidmar, v državnem prvenstvu pa so se za nove točke na Slovakia Ringu merili cestno hitrostni motociklisti. V Jastrebarskem na Hrvaškem so se za točke evropskega prvenstva jugozahodne cone potegovali mladi slovenski motokrosisti, ki so bili zelo uspešni predvsem v razredu EMX 65, v katerem se je Alex Novak spet prebil na zmagovalne stopničke, medtem ko v kategoriji EMX 85 niso bili pri vrhu. Ne zamudite podrobnosti - čakajo vas v osmi oddaji v letu 2023!

Vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


AMZSmotokroskartingdržavno prvenstvocestno hitrostni motociklizemevropsko prvenstvosvetovno prvenstvoFIA Academy TrophyIdealna linijahard enduro

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

22

Priljubljenost članka

22

Shrani

Delite s prijatelji