AMZS Idealna linija o motokrosu in speedwayu

Deseta oddaja sezone vam prinaša dogajanje z dirk svetovnega in evropskega prvenstva v motokrosu ter evropskega prvenstva parov v speedwayu na 250 kubičnih motorjih.


AMZS Idealna linija vam v deseti oddaji sezone ponuja razplet dirke svetovnega prvenstva v motokrosu, ki je bila v Lomboku v Indoneziji, kjer je Jan Pancar v razredu MX2 osvojil 8. mesto. Mladi slovenski motokrosisti so se dobro odrezali na polfinalni dirki evropskega prvenstva v motokrosu, ki je bila v Italiji, slovenska reprezentanca pa je tekmovala na mladinskem svetovnem prvenstvu v Romuniji. V Krškem so organizirali prvo od skupno štirih dirk evropskega prvenstva parov v speedwayu z motorji do 250 kubičnih centimetrov za voznike od 12 do 16 let. Na njej sta Slovenijo zastopala Sven Cerjak in Tilen Bračko, Gregor Zorko pa je bil rezerva. Podrobnosti vas čakajo v oddaji!

Vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


KrškoAMZSmotokrosJan Pancarevropsko prvenstvosvetovno prvenstvoMX2mladinsko svetovno prvenstvolicencaSven CerjakTilen BračkoGregor Zorkospeedway 250

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

14

Priljubljenost članka

14

Shrani

Delite s prijatelji