AMZS Idealna linija o speedwayu, motokrosu in mini cestno hitrostnem motociklizmu

Deveta oddaja sezone vam prinaša dogajanje z dirk svetovnega in državnega prvenstva v motokrosu in speedwayu ter reportažo o preizkušnji državnega prvenstva v mini cestno hitrostnem motociklizmu.


AMZS Idealna linija vas v deveti oddaji sezone pelje v Gorzow na dirko svetovnega prvenstva v speedwayu za mladince do 21 let, na kateri je Slovenijo zastopal Anže Grmek. Na ovalu v Petišovcih smo dobili državnega prvaka v speedwayu za letošnje leto. Poglejte, kako je četrtič zapored zmago slavil Matic Ivačič. Jan Pancar je prvič v karieri vozil na dirki svetovnega prvenstva v motokrosu v Indoneziji, na progi v Mačkovcih pa so se motokrosisti merili za nove točke odprtega državnega prvenstva Slovenije. Zelo zanimivo in napeto je bilo tudi na tretji dirki državnega prvenstva v mini cestno hitrostnem motociklizmu, ki se je odvijala v AMZS Karting in motošportnem centru v Slovenji vasi. Ne zamudite podrobnosti, ki že čakajo na vas v deveti oddaji sezone!

Vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


AMZSmotokrosJan PancarMatic Ivačičdržavno prvenstvospeedwaysvetovno prvenstvoAnže GrmekIdealna linijamini cestno hitrostni motociklizemSGP2

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

7

Priljubljenost članka

7

Shrani

Delite s prijatelji