AMZS Idealna linija o speedwayu, motokrosu, cestno hitrostnem motociklizmu in kartingu

Enajsta oddaja sezone vas popelje na dirke v speedwayu, motokrosu, cestno hitrostnem motociklizmu in kartingu, ki so potekale doma in v tujini.


AMZS Idealna linija vam v enajsti oddaji sezone razkriva, kako se je Sven Cerjak prebil do 6. mesta na svetu v finalu prvenstva Speedway Grand Prix 3, ki je bilo v Malilli na Švedskem ter kako je z reprezentančnim kolegom Tilnom Bračkom Sloveniji privozil 5. mesto na drugi dirki evropskega prvenstva parov v speedwayu za voznike od 12 do 16 let z motorji s prostornino do 250 kubičnih centimetrov, ki se je odvijala v Motali. Na finalni preizkušnji evropskega prvenstva v motokrosu kategorije EMX 65 v Loketu na Češkem so slovenske barve zastopali štirje vozniki, na tej progi pa je prvič letos po sanirani poškodbi zloma stegnenice v karavani svetovnega prvenstva razreda MXGP vozil Tim Gajser. V državnem prvenstvu cestno hitrostnih motociklistov je bilo sila zanimivo na dirki, ki je potekala na dirkališču Pannonia Ring na Madžarskem, voznice in vozniki kartinga pa so se za točke državnega prvenstva Slovenije merili v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. Povsod je bilo zelo napeto in razburljivo, podrobnosti pa vas čakajo v oddaji!

Vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


AMZSTim GajsermotokroskartingSlovenijaJan Pancardržavno prvenstvospeedwaycestno hitrostni motociklizemevropsko prvenstvosvetovno prvenstvoIdealna linijaSven CerjakTilen Bračkospeedway 250SGP3

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

15

Priljubljenost članka

15

Shrani

Delite s prijatelji