AMZS Idealna linija na štirih preizkušnjah državnega prvenstva

Tretja oddaja sezone ponuja podrobnosti z dirk državnega prvenstva v motokrosu, kartingu, cestno-hitrostnem motociklizmu ter preizkušnji v minimotu, minigpju in na skuterjih.


V tretji oddaji v sezoni vas bo AMZS Idealna linija popeljala na tretjo dirko državnega prvenstva v motokrosu, na kateri je prvič zmagal aktualni svetovni prvak razreda MXGP Tim Gajser. Razbeljeni asfalt v AMZS Centru kartinga in moto športa v Slovenji vasi je gostil drugo dirko državnega prvenstva v kartingu in ob stezi je bila prisotna tudi Idealna linija. Po dveh letih zatišja so se za točke državnega prvenstva spet merili cestno-hitrostni motociklisti, ki so za AMZS Idealno linijo strnili vtise s preizkušnje na Grobniku. Dirkališče v Vrtojbi je bilo prizorišče druge dirke sezone za voznike minimota, minigpja in na skuterjih. V vročem nedeljskem popoldnevu jih je spremljala tudi ekipa AMZS Idealne linije.

Vabljeni k ogledu!

Posnetki z Grobnika Sofrić Studio, vsi ostali Produkcija AMZS.

Ključne besede


AMZSTim Gajsermotokrosminimotoskuterkartingdržavno prvenstvocestno hitrostni motociklizemminigpIdealna linija

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

21

Priljubljenost članka

21

Shrani

Delite s prijatelji