Izžrebane nagrade AMZS za udeležence državnega prvenstva Slovenije v spletnem kartingu

AMZS je izžrebala devet lepih nagrad med udeleženci prvega državnega prvenstva Slovenije v spletnem kartingu.


Avto-moto zveza Slovenije je v sodelovanju z E-športno zvezo Slovenije premierno organizirala prvo državno prvenstvo v spletnem kartingu. Za predkvalifikacije na petih dirkah prvenstva se je prijavilo 96 voznikov, od tega jih je 55 izpolnjevalo zahtevane pogoje, in sicer članstvo v enem od društev pod okriljem AMZS ter registracijo pri EŠZS. Zgodovinski naslov državnega prvaka Slovenije v spletnem kartingu si je privozil Til Čeh, drugo mesto je pripadlo Jerneju Simončiču, tretje pa Tomažu Erženu. Nagrade AMZS so:

  • darilni bon za brezplačno karting vožnjo v AMZS Centru kartinga in moto športa v Slovenji vasi prejmejo: Matjaž Korošec, Katja Pivk, Matevž Možina, Gašper Mrak in Tomaž Eržen;
  • darilni bon v višini 40 € za AMZS članstvo prejmejo: Gašper Bizjan, Žan Štupar in Žiga Mikeli;
  • nagrajenec, ki se bo lahko v AMZS Centru kartinga in moto športa v Slovenji vasi predvidoma 5. in 6. junija 2021 pomeril na dirki za državno prvenstvo v kartingu, pri čemer mu bo AMZS v sodelovanju s podjetjem Sportstil zagotovil tekmovalni gokart in uredil vso potrebno dokumentacijo za nastop ter s tem povezane stroške, je Jan Štos.

Vsem izžrebanim dobitnikom nagrad čestitamo!

Prva deseterica v skupnem seštevku državnega prvenstva Slovenije v spletnem kartingu se bo 16. marca 2021 pomerila med seboj tudi na asfaltni stezi na dirki v AMZS Centru kartinga in moto športa v Slovenji vasi, kar bo za vsakega od njih prav gotovo lepa in zelo zanimiva izkušnja.

Ključne besede


AMZSdržavno prvenstvoAMZS Center kartinga in moto športanagradeeKartEŠZSspletni karting

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

8

Priljubljenost članka

8

Shrani

Delite s prijatelji