Dirka pokalnega prvenstva Slovenije v motokrosu na radizelski progi prestavljena na september

V nedeljo, 4. junija 2023, je bila na radizelski progi predvidena dirka za pokalno prvenstvo Slovenije v motokrosu, a je prestavljena v jesenski termin, in bo na sporedu v soboto, 23. septembra 2023.


AMZS in AMD Orehova vas, organizator motokros dirke za pokalno prvenstvo Slovenije v motokrosu 4. junija, sta po tehtnem premisleku prestavila predvideno preizkušnjo na radizelski progi, saj se prireditelji na terenu soočajo z nepremostljivimi težavami. Dostopne ceste, ki vodijo do proge, so namreč razkopane in zaprte zaradi gradnje vodovoda. Obvoz je narejen samo za stanovalce in nujne primere. Izvajalec del je tudi podaljšal rok izvedbe del zaradi izredno slabih vremenskih razmer. Za nameček je na parkirišču za obiskovalce deponija gradbenega materiala in so razmere za javne prireditve praktično nesprejemljive in jih ni mogoče rešiti do predvidenega termina dirke. Zato je Komisija za motokros pri AMZS, ki jo vodi Herman Jakolič ml., potrdila prestavitev tekmovanja.

Določen je nov datum izvedbe tekmovanja za AMZS pokalno prvenstvo Slovenije v motokrosu v Orehovi vasi na progi Radizel. Dirko bodo izpeljali v soboto, 23. septembra 2023.

Vsi, ki ste se že prijavili na tekmovanje, se ne boste potrebovali znova prijavljati in vam poslane prijave veljajo tudi za nadomestni septembrski termin. Sicer pa so prijavnice na tekmovanje še vedno odprte in vsi zainteresirani se lahko še vedno prijavite. Če se tekmovanja v novo objavljenem terminu morda ne morete udeležiti, nam prosim čimprej pošljite odjavo.

Hvala vsem za razumevanje!

Vse termine dirk kartinga in različnih moto športnih tekmovanj pod okriljem AMZS lahko najdete na tej povezavi.

Ključne besede


AMZSmotokrosRadizelAMD Orehova vaspokalno prvenstvo

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji