Tim Gajser se vrača v Loketu

Na novinarski konferenci, ki jo je AMZS organizirala v Lembergu, je Tim Gajser potrdil, da se po poškodbi vrača na motokros steze.

Aktualni svetovni prvak razreda MXGP Tim Gajser je najavil vrnitev na tekmovalne steze na dirki v Loketu.
Aktualni svetovni prvak razreda MXGP Tim Gajser je najavil vrnitev na tekmovalne steze na dirki v Loketu.

Idilično okolje Lemberga, kjer ima pripravljalno bazo petkratni svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser, je gostilo novinarsko konferenco, na kateri je aktualni branilec naslova svetovnega prvaka v razredu MXGP predstavnikom medijev povedal, da je poškodba stegnenice poceljena in da se bo v tekmovalni ritem med svetovno elito predvidoma vrnil v nedeljo, 16. julija 2023, ko bo na sporedu dvanajsta dirka sezone svetovnega prvenstva, ki bo v Loketu na Češkem. O tem, kaj je Tim Gajser počel v obdobju rehabilitacije, kako je podoživljal nesrečo, ki je pripeljala do poškodbe, s kakšnimi cilji se vrača na motokros steze in še številne druge zanimive stvari, o katerih je na novinarska vprašanja odgovarjal slovenski motokros šampion, lahko najdete v posnetku novinarske konference.

 

Ključne besede


AMZSTim Gajsermotokrossvetovno prvenstvosvetovni prvaklicenca

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

24

Priljubljenost članka

24

Shrani

Delite s prijatelji