AMZS Idealna linija o speedwayu, motokrosu, vztrajnostnem rallyju in kartingu

V 12. oddaji Idealne linije smo se podali na dirke v speedwayu, motokrosu, motociklističnem vztrajnostnem rallyju in kartingu.


AMZS Idealna linija vam v dvanajsti oddaji sezone ponuja vpogled v zakulisje odlične dirke državnega prvenstva v speedwayu na 250 kubičnih motorjih za mlade voznike od 12 do 16 let, ki je potekal v Pardubicah na Češkem. Belgijski Lommel je gostil najboljše dirkače svetovnega prvenstva v motokrosu, mehka mivka pa je bila tokrat neprijazna do Tima Gajserja in Jana Pancarja. Kako je voziti po brezpotjih romunske divjine bosta iz prve roke razkrila udeleženca vztrajnostnega rallyja hard endura Tjaša Fifer in Miloš Novaković, ki sta nastopila na tekmovanju Romaniacs. Pogledali bomo tudi, kako se je na evropskem prvenstvu v speedwayu za voznike do 19 let odrezal Anže Grmek. V Cremoni so sekali ovinke najboljši mladi vozniki gokartov, med njimi tudi dva Slovenca Aleksandar Bogunović in Mark Kastelic. Za konec pa še ena preizkušnja svetovnega prvenstva v motokrosu. Na dirki za Veliko nagrado Finske pa sta Tim Gajser in Jan Pancar prikazala dobro formo. 

Vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


Tim GajsermotokrosendurokartingJan PancarAleksandar BogunovićspeedwayMark KastelicAnže GrmekIdealna linijaTjaša FiferMiloš Novakovič

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

5

Priljubljenost članka

5

Shrani

Delite s prijatelji