Si želite popestriti december in ga DOŽIVETI DRUGAČE?
Bi vašim zaposlenim ponudili ZABAVNO S KORISTNIM?
Iščete butično storitev, KI BO OSTALA V SPOMINU?
Želite brezskrbno ORGANIZACIJO IN IZVEDBO?
Prisegate na način "ALL INCLUSIVE"?
 Bi se v novo leto zapeljali V SOJU ZVEZD?

Potem smo PRAVI NASLOV ZA VAS!

V AMZS Centru varne vožnje vam nudimo nepozabno prednovoletno druženje z vašimi sodelavci, poslovnimi partnerji, prijatelji, ...
Prisluhnili bomo vašim željam in skupaj bomo pripravili zabavno-preventivno izobraževalni program, ki bo presegel vaša pričakovanja. Zagotovo boste med spodnjimi možnostmi našli vsebino, ki bo popestrila vaše druženje

 ZASNEŽENI OVINKI

Pomerite se v spretnostni vožnji v spremenljivih voznih razmerah. Označeno pot morate prevoziti čim bolj natančno in v čim krajšem času.

AVTOMOBILSKI NOGOMET

Na zabavni in tekmovalni točki se preizkusite v zabijanju gola z žogo, ki je nameščena na sprednjem delu vozila. Stestirajte vašo strpnost in natančnost. Najboljši prejmete priznanja! 

SIMULATOR

Preverite vaš reakcijski čas, če vas na cesti preseneti ovira. Prepričali se boste, kaj vse podaljša reakcijski čas in kako se temu izogniti. 

EKIPNI DUH

Posebej prilagojeno vozilo zahteva, da ste med vožnjo prava ekipa. En član ekipe vrti volan in prestavlja, drugi dodaja plin, tretji uporablja sklopko in četrti zavira.

Le pravi ekipni duh vas bo pripeljal do cilja!

YUGO NOSTALGIJA

Vozila so se v zadnjih desetletjih močno spremenila. Ste se jim prilagodili? Preizkusite se v vožnji skozi ovinke in primerjajte našega nostalgičnega Yuga z vozilom polnim najnovejše elektronike in ugotovite, kateri volan se bolje vrti. 

NAROBE SVET

S pomočjo simulatorja prevračanja se seznanite s težavnostjo izhoda iz vozila, ko je ta prevrnjen na streho. Spoznajte pravi razlog za pravilno pripenjanje z varnostnim pasom.

ZANAŠANJE

Veste, kako je potrebno pravilno reagirati, ko pride do zdrsa zadka vozila? Ko boste z vozilom zapeljali na hidravlično ploščo, se bo zgodilo prav to in na varen način boste spoznali, kaj morate storiti, če se vam to zgodi na cesti.

BLATO

Še niste preizkusili vožnje s terenskim vozilom? Verjemite, zna biti zelo zabavno. Da pa se boste znali izvleči tudi iz največjega blata, bo poskrbel izkušen inštruktor terenske vožnje.

DRIFTANJE ZA VSAKOGAR

Med prvimi v Sloveniji preizkusite poseben sistem, ki omogoča driftanje za vsakogar. Zabava zagotovljena!

Izvedba posameznih vaj je pogojena z zasedenostjo poligona. Pokličite 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si in pripravili vam bomo ponudbo.

Oglasna sporočila