Starodobni motocikli

Starodobna vozila so, zaradi izjemne ohranjenosti, ali pa celo redkosti, za svoje lastnike neprecenljiva. Zato jih večina lastnikov iz garaž zapelje večinoma le v lepem vremenu in ob udeležbi na prireditvah. Vseeno pa to ne pomeni, da v tem času, ko so z vozilom na cesti, ne more priti do okoliščin, ki bi vodile do nevarnih situacij.

Starodobni motocikli se med vožnjo odzivajo povsem drugače, kot sodobna vozila. Vozniki morate zato teoretično in praktično spoznati drugačen način vožnje, ki ga ta vozila zahtevajo.

V AMZS Centru varne vožnje na Vranskem lahko simuliramo nevarne situacije v prometu, vendar v varnem in nadzorovanem okolju. Vozniki starodobnikov lahko tako skozi različne vaje spoznate, kako pravilno ukrepati v takih primerih in kako varno pripeljati vozilo nazaj v domačo garažo.

Tečaj je zelo podoben intenzivnemu (osnovnemu) tečaju varne vožnje za motoriste, vendar je prilagojen manjši moči in slabši odzivnosti vozila. Vseskozi pa imamo seveda v mislih tudi izjemnost in redkost vašega vozila, zato je poudarek na varnosti toliko večji.

Trajanje: 9 ur

Redna cena: 150,00 EUR
Dijaki / študenti: 135,00 EUR
AMZS osnovni član: 120,00 EUR
AMZS član PLUS: 105,00 EUR
Darilni bon: 0,00 EUR

Partnerji tečajev za motoriste:

 

Potrebujete več informacij?

Pokličite brezplačno telefonsko številko 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si.

Kontakt

Oglasna sporočila